Ψάχνετε ηλεκτρολόγο για τη βλάβη και δεν βρίσκετε Ποιός φταίει ;

Ψάχνετε ηλεκτρολόγο για τη βλάβη και δεν βρίσκετε Ποιός φταίει ;

Αρκετά συχνά σε κάθε σπίτι ή επαγγελματικό χώρο δημιουργείται κάποια βλάβη και απαιτείται άμεσα ηλεκτρολογος εργαλεια 1η συνδρομή ηλεκτρολόγου εγκαταστάτη. Ο εκάστοτε ιδιοκτήτης της οικίας ή του επαγγελματικού χώρου ,βρίσκεται μπροστά σε μια δύσκολη κατάσταση που χρήζει άμεσης λύσης , κυρίως όταν μιλάμε για επαγγελματικό χώρο, όπως καφετέρια που δεν έχει ρεύμα ή  κατάστημα μαζικής εστίασης .

Στην περίπτωση των κατοικιών όταν αναφερόμαστε σε ενοικιαστές  διαμερισμάτων , είναι φυσικό και επόμενο να μην υπάρχει πρόχειρο το τηλέφωνο του ηλεκτρολόγου που έκανε την εγκατάσταση , εκτός και αν έχει γίνει πρόσφατα επανέλεγχος, τότε αναγράφετε στο αυτοκόλλητο  εντός του πίνακα .Όταν δεν συμβαίνει αυτό ,τότε πρέπει  να επικοινωνήσει πρώτα με τον ιδιοκτήτη , ο οποίος αναλαμβάνει τις μισθώσεις , να του συστήσει τον ηλεκτρολόγο με τον οποίο συνεργάζεται ή να  αρχίζει την αναζήτηση ηλεκτρολόγου  .

Στην περίπτωση όμως των ιδιοκτητών των κατοικιών τα πράγματα είναι διαφορετικά .Μπορεί να έχουν περάσει αρκετά χρόνια ή δεκαετίες  από την ηλεκτρολογική κατασκευή της οικίας ,είτε του επανέλεγχου τα δεδομένα όμως έχουν αλλάξει , ή μπορεί να έχουν γίνει παρεμβάσεις στην οικία .

Στους επαγγελματικούς χώρους και κυρίως μαζικής εστίαστης , καφέ φούρνοι, ψησταριές , κλπ δεν νοείται να μην υπάρχει ανά πάσα στιγμή το τηλέφωνο του ηλεκτρολόγου εγκαταστάτη και στη στιγμή της κρίσης  , να ψάχνει ο υπέυθυνος του καταστήματος τον κατάλογο με τα τηλέφωνα των ηλεκτρολόγων της περιοχής του.

Αν αναλογιστούμε ότι οι περισσότεροι   άνθρωποι έχουν  ένα συγκεκριμένο γιατρό , φούρνο,  κλπ που εμπιστεύονται και τον προτιμούν , έτσι και στα τεχνικά επαγγέλματα  , όπως είναι ο ηλεκτρολόγος , για να  υπάρχει συνέπεια και εμπιστοσύνη θα πρέπει να έχει κτιστεί μια  αγαστή συνεργασία .

Κτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης με ένα ηλεκτρολόγο , μέσα από τα έτη ,τότε θα είστε σίγουροι ότι ο ηλεκτρολόγος σας δεν θα «τρέξει » μόνο για τα πολλά  ,αλλά και για τα λίγα .Ακόμα και  αν αδυνατεί την συγκεκριμένη στιγμή να έρθει στο χώρο σας , θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να βρεί τη λύση ,στέλνοντας  ένα συνάδελφο του και κατατοπίζοντας τον έστω τηλεφωνικά .

Θα ήταν ιδανικό  , ο εγκαταστάτης ο οποίος κατασκεύασε την ηλεκτρολογική εγκατάσταση ,  μιας και γνωρίζει πολύ καλά  τα πάντα , να είναι και αυτός στον οποίο θα προστρέξει ο ιδιοκτήτης  της εγκατάστασης .Για πολλούς όμως  λόγους π.χ συνταξιοδότηση, παύει  να ασκεί το επάγγελμα κ.α.  αυτό δεν είναι δυνατόν.

Συμβουλή από τους ηλεκτρολόγους σας

Επιλέξτε τον πιστοποιημένο ηλεκτρολόγο εγκαταστάτη τον οποίο εμπιστεύεστε και είναι πάντα δίπλα σας , για τις μικρές βλάβες και τις μεγάλες εργασίες . Αυτός που έχει γνώση της ηλεκτρικής εγκατάστασης σας, θα βρεί πιο γρήγορα την βλάβη και θα την επισκευάσει με το μικρότερο κόστος .

Μην ψάχνετε από εδώ και από εκεί τελευταία στιγμή , να βρείτε κάποιον να επισκευάσει τη βλάβη , πέφτοντας στην παγίδα των παράτυπων , χωρίς άδεια και φορολογικά στοιχεία , βάζοντας σας σε επιπλέον μπελάδες .Εκτός του ότι ψάχνοντας στα τυφλά περισσότερα προβλήματα θα δημιουργήσει , παρά θα λύσει.

Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση μέρους ή όλου του άρθρου αν δεν αναγράφεται η πηγή