Τεχνικό σεμινάριο από την ΑΒΒ Α.Ε -τον Σ.Ε.Η Πρέβεζας και την Ε.Ε.Τ.Ε.Μ.

Τεχνικό σεμινάριο από την ΑΒΒ Α.Ε -τον Σ.Ε.Η Πρέβεζας και την Ε.Ε.Τ.Ε.Μ.

Την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016  στις 17,30, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο  Μαργαρώνα Royaldsc_0022 στην Πρέβεζα, σεμινάριο που διοργάνωσε  η ΑΒΒ Α.Ε.  με τον Σύνδεσμο Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Π.Ε. Πρέβεζας και την Ε.Ε.Τ.Ε.Μ.

Το σεμινάριο είχε θέμα : Η ασφάλεια των ηλεκτρολογικών εργασιών και υποσταθμών.

Ευχαριστούμε πρωτίστως την ΑΒΒ Α.Ε. για την άρτια  διοργάνωσητηςεκδήλωσης  και την άψογη παρουσίαση   και όλους όσουςπαρευρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Σας παραθέτουμε την εναρκτήρια ομιλία του Προέδρου του Συνδέσμου μας Σταύρου Κωνσταντίνου.

«Καλησπέρα σας , κυρίες και κύριοι

Ηλεκτρολόγοι μηχανικοί του Τ.Ε.Ε.-Ηλεκτρολόγοι μηχανικοί της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ.-Ηλεκτρολόγοι του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Πρέβεζας-Ηλεκτρολόγοι της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Πρέβεζας-Συνάδελφοι ηλεκτρολόγοι του σωματείου μας

Ως Πρόεδρος του Σύνδεσμου Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Περιφέρειας  Πρέβεζας ,σας καλωσορίζω στο σεμινάριο που διοργανώνει η ΑΒΒ Α.Ε. με θέμα : Την ασφάλεια των ηλεκτρολογικών εργασιών και υποσταθμών.

Η ασφάλεια των ηλεκτρολογικών εργασιών αποτελεί μείζον ζήτημα και αφορά όλους όσους έρχονται σε άμεση ή έμμεση επαφή με το ηλεκτρικό ρεύμα .

Οι εφαρμοστές των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο, λόγω της συνεχής ενασχόλησης τους, με ενεργούς αγωγούς ηλεκτρικού ρεύματος .

Όλοι όμως οι εμπλεκόμενοι , έστω και σε θεωρητικό επίπεδο, οφείλουν να γνωρίζουν και να επιμορφώνονται.

Γιατί όπως λέμε : Το ρεύμα είναι ένας αόρατος και επικίνδυνος φίλος -Μπορεί και να σκοτώσει.

Ευχαριστώ την εταιρία ΑΒΒ Α.Ε.  για την ευκαιρία που μας έδωσε να βρεθούμε όλοι μαζί σήμερα και όλους εσάς για την παρουσία σας»

dsc_0065dsc_0031dsc_0048 dsc_0043