Επανάσταση – Μειώνεις το λογαριασμό της ΔΕΗ έως 75%!!!

Επανάσταση – Μειώνεις το λογαριασμό της ΔΕΗ έως 75%!!!

 

images Επιτέλους βρέθηκε η λύση στο πρόβλημα που ταλανίζει όλους μας . Δηλαδή,πως μπορούμε να κάνουμε  οικονομία στο φουσκωμένο λογαριασμό της ΔΕΗ. Πάρα πολύ οικονομικά και πανεύκολα , χωρίς να καλέσουμε ηλεκτρολόγο .

Για του λόγου του αληθές  διαβάστε το  κατατοπιστικό  άρθρο    απο έναν < ηλεκτρολόγο Μηχανικό > και θα καταλάβετε:

 

Σας παραθέτουμε το άρθρο  και για  ευνόητους λόγους , δεν έχουμε γράψει το όνομα του προιόντος και το όνομα του κατα τα άλλα <πραγματικού ηλεκτρολόγου> που ιδιοποιώντας την ιδιότητα του ηλεκτρολόγου  και την εμπιστοσύνη που απορρέει απο την ιδιότητα του αυτή προσπαθεί να μας πείσει να αγοράσουμε το προιόν του.

[Κατάφερα να εξοικονομήσω μέχρι και 75% από τον Λογαριασμό Ρεύματος κάθε μήνα με αυτή την μικρή πρωτοποριακή συσκευή Ε.S.Η τεχνολογία πίσω από την συσκευή είναι μοναδική, και αντίθετα με άλλα προϊόντα στην αγορά, που ισχυρίζονται ότι εξοικονομούν ρεύμα, το E.S πραγματικά κάνει δουλειά. Σχεδιάστηκε πάνω σε μια νέα, επαναστατική, τεχνολογία εξοικονόμησης ηλεκτρικής ενέργειας, η οποία βελτιστοποιεί και βελτιώνει τη διανομή και την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, που οδηγεί σε χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος μέσα στο νοικοκυριό και ρίχνει τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος έως και 75 %.
Το μόνο που έπρεπε να κάνω ήταν να βάλω τo E.S σε μια από τις πρίζες του σπιτιού.
Το όνομα μου είναι Κ.  Μ. και στις ακόλουθες παραγράφους από το προσωπικό μου ιστολόγιο, θα σας δείξω πώς μπορείτε να περικόψετε το λογαριασμό του ρεύματος κατά 75% ή περισσότερο κάθε μήνα, διατηρώντας το σπίτι ζεστό και άνετο, και έχοντας την ελευθερία να χρησιμοποιήσετε όσες ηλεκτρικές συσκευές χρειάζεστε. Οι ενδείξεις του μετρητή ρεύματος θα είναι ακριβώς όπως θα θέλατε να είναι, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό ή να το ξανασκέφτεστε, εξάλλου στις εποχές που ζούμε, το άγχος είναι πάρα πολύ. Μπορείτε να τα κάνετε όλα αυτά χωρίς να κάνετε συμβιβασμούς με την ασφάλεια και άνεση της οικογένειας σας.
  Ήμουν σίγουρα περίεργος, αλλά δεν ήμουν πεπεισμένος για να το αγοράσω, μέχρι που μίλησα με έναν από τους πιο παλιούς μου φίλους ο οποίος είναι πλέον επαγγελματίας μηχανικός στο εξωτερικό. Μου είπε ότι η οικογένειά  του χρησιμοποιούσε αυτή τη συσκευή εδώ και 3 μήνες, και ότι ο πρώτος λογαριασμός που κατέφθασε αφού άρχισαν να το χρησιμοποιούν ήταν 50% λιγότερο από τον προηγούμενο, και ότι για τους επόμενους δύο μήνες παρέμεινε σε χαμηλά επίπεδα. Στη στιγμή εκείνη αυτό μου ακουγόταν απίστευτο, σχεδόν σαν επιστημονική φαντασία ή κάποιο θαύμα. Αλλά μου εξήγησε τα πάντα σχετικά με το πώς λειτουργεί η συσκευή, ποιος είναι ο μηχανισμός και η πρωτοποριακή τεχνολογία που κρύβεται πίσω από αυτό, πράγμα που την καθιστά τόσο μοναδική και αποτελεσματική, και ότι τα αποτελέσματα είναι εγγυημένα. Ομολογώ είχα κάποιες αμφιβολίες στην αρχή, αλλά αποφάσισα να δοκιμάσω, άλλωστε, δεν ήταν και τόσο ακριβό, οπότε δεν είχα τίποτα να χάσω……………….]
 Όπως αντιληφθήκατε πρόκειται για  παραπλανητική διαφήμιση ενός προίοντος που όχι μόνο δεν κάνει αυτό που λέει , δηλαδή να μειώσει την κατανάλωση ρεύματος , αλλά μας στερεί και τα χρήματα απο 40 έως 100  ευρώ που κάνει το καθένα , τα οποία σίγουρα δεν μας περισσεύουν.
Η εξαπάτηση, αυτή καλά κρατεί αν κρίνουμε απο τις συσκευές που βρίσκουμε κατά την διάρκεια της εργασίας μας  στους πελάτες μας . Όσο αυξάνεται η κρίση τόσο αυξάνονται και οι επιτήδειοι που προσπαθούν να πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
Σας εφιστούμε την προσοχή .Ο μοναδικός τρόπος για την μείωση του λογαριασμού της ΔΕΗ  , είναι η μειωμένη κατανάλωση του ηλεκτρικού ρεύματος με την συνετή χρήση του .
Θέλετε να κάνετε οικονομία στο ρεύμα ; Χρησιμοποιήστε ηλιακό θερμοσίφωνα , ηλεκτρικές συσκευές ενεργειακής κλάσης Α, λάμπες οικονομίας ή led  . Θα αναφερθούμε εκτενέστερα σε επόμενο άρθρο μας .