ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑ – ΕΝΟΣ ΔΕΚΑΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΝΙΟ

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑ – ΕΝΟΣ ΔΕΚΑΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΝΙΟ

Σοκ στη Σχοινούσα: Νεκρό 10χρονο κορίτσι από ηλεκτροπληξία που έπαθε στο μπάνιο

images

Η 10χρονη, σύμφωνα με το Cyclades Voice, λίγο πριν πάει για ύπνο μπήκε στην τουαλέτα. Η ώρα περνούσε και ενώ η μικρή καθυστερούσε να βγει οι γονείς του ανησύχησαν και αφού δεν πήραν απάντηση όταν την φώναξαν έσπευσαν στο μπάνιο.

Το 10χρονο αγγελούδι τους βρισκόταν αναίσθητο!

Η γιατρός στο ιατρείο του νησιού, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κατέβαλε συνεχείς προσπάθειες να επαναφέρει το κορίτσι, ωστώσο ήταν ήδη αργά.

Η μικρή είχε μελανά σημεία στο σωματάκι της και όπως ενημερώθηκε σχετικά και το Νοσοκομείο- Κέντρο – Υγείας Νάξου η μικρή υπέστη στο μπάνιο ηλεκτροπληξία, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες

Δυστυχώς ένας ακόμα θάνατος   απο ηλεκτροπληξία έρχεται να προστεθεί στον μακάβριο κατάλογο  δες θάνατοι απο ηλεκτροπληξία στην Ελλάδα και μάλιστα ενός μικρού παιδιού που φυσικά δεν έχει την ευθύνη , αλλά η ευθύνη βαραίνει τους γονείς .

Χωρίς να γνωρίζουμε τα ακριβή αίτια , με πιθανότερο την διαρροή του θερμοσίφωνα καθώς έκανε μπάνιο, αν υπήρχε ρελέ διαρροής εντάσεως τίποτα δεν θα είχε συμβεί  και απλά ότι και να είχε γίνει θα είχε πέσει το ρελέ και το παιδί θα ήταν εν ζωή τώρα .

Ας είναι αυτό το τελευταίο περιστατικό θανάτου απο ηλεκτροπληξία και όσο και αν είναι το κόστος του ρελέ διαρροής , είναι σίγουρα πολύ μικρό  αν το συγκρίνουμε με την αξία της ανθρώπινης ζωής .