Γενική Συνέλευση ΠΟΣΕΗ στον Πειραιά το Σάββατο στις 28 Μαΐου

Γενική Συνέλευση ΠΟΣΕΗ στον Πειραιά το Σάββατο στις 28 Μαΐου

« Ομαδικότητα είναι η ικανότητα γεν συνελ προεδρείο2016

να συνεργούμε για ένα κοινό όραμα …

Είναι το καύσιμο που επιτρέπει σε συνηθισμένους ανθρώπους

να πετυχαίνουν ασυνήθιστα αποτελέσματα »

Andrew Carnegie(Σκωτσεζο-Αμερικανός βιομήχανος ο οποίος ηγήθηκε της τεράστιας επέκτασης της αμερικανικής χαλυβουργίας στα τέλη του 19ου αιώνα.

Αυτά τα λόγια , που κοσμούσαν την γενική συνέλευση, αποτελούν θεωρούμε και το βασικό μήνυμα  που η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων(ΠΟΣΕΗ) ήθελε να δώσει.

 Να εμφυσήσει ελπίδα και αισιοδοξία και ένα μήνυμα ενότητας  ανάμεσα στα μέλη της .Δηλαδή τους εκλεγμένους εκπροσώπους από τα πρωτοβάθμια σωματεία , καθώς και τους Προέδρους των σωματείων από όλη την Ελλάδα, που παρίστανται  και έδωσαν το δυναμικό παρόν , παρόλη την οικονομική στενότητα και τα έξοδα  μετακίνησης και διαμονής.

γεν συνελ 2016 κωστας

Ο Σύνδεσμος μας έδωσε δυναμικό παρόν  στην γενική συνέλευση .Ο Πρόεδρος του συνδέσμου μας Σταύρου Κών/νος  στη σύντομη ομιλία του , αφού πρώτα ευχαρίστησε τον Σύνδεσμο Πειραιά για την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία, είπε τα εξής :« ‘Ολοι παλεύουμε για το ιδιο πράγμα , να επιβιώσουμε ,όλοι περιμένουμε από τον έναν και τον άλλο, να μας βοηθήσει από τη μία περιμένουμε από την ΠΟΣΕΗ,  από την άλλη από την κυβέρνηση  να λύσει το φορολογικό , αν δεν προσπαθήσουμε μόνοι μας να σώσουμε τον εαυτό μας,  δεν πρόκειται ποτέ να γίνει τίποτα .Περιμένουμε απο όλους τους άλλους, αν δεν κινηθούμε εμείς, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα , αν δεν σπάσουμε αυγα δεν πρόκειται να γίνει ομελέτα . Αν δεν συγκρουστούμε δεν θα γίνει τίποτα , θα μας βρίσουν ,θα μας φωνάξουν , αλλά πρέπει να παλέψουμε …»

Στην γενική συνέλευση συζητήθηκαν τα βασικά προβλήματα του κλάδου, έγινε ο οικονομικός απολογισμός του προηγούμενου έτους και δρομολογήθηκαν οι νέες κινήσεις και ενέργειες που απαιτούνται για την προστασία των νόμιμων ηλεκτρολόγων, την εφαρμογή της κείμενης νομοθεσίας και πολλά άλλα θέματα που απασχολούν το κλάδο είτε σε τοπικό , είτε σε εθνικό επίπεδο.

Την  εκδήλωση άνοιξε και ολοκλήρωσε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Κασαπίδης, απευθύνοντας χαιρετισμό στους συναδέλφους  από όλη την Ελλάδα.

γεν συνελευση κασαπιδης2016

Ο Πρόεδρος του σωματείου Πειραιά , Δημήτριος Μουστάκας  που ήταν και ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης.

γεν συνελευση προεδρος πειραιας 2016Σημαντικό  επίτευγμα της ΠΟΣΕΗ, αποτελεί η εφαρμογή  i-ΠΟΣΕΗ, για smart phones , android και tablet  ,η οποία τίθεται σε λειτουργία και μέσω αυτής ,θα μπορεί κάποιος πολύ εύκολα κατεβάζοντας την εφαρμογή , να βρεί ηλεκτρολόγο πιστοποιημένο  στην περιοχή του σε όλη την Ελλάδα .Λεπτομέρειες για την εφαρμογή σε επόμενο άρθρο μας

ταμπλετ ποσεη κινητο ποσεη