Με επιτυχία η ενημερωτική παρουσίαση από την ΑΒΒ και τον Σύνδεσμο Ηλεκτρολόγων Πρέβεζας

Με επιτυχία η ενημερωτική παρουσίαση από την ΑΒΒ και τον Σύνδεσμο Ηλεκτρολόγων Πρέβεζας

Με επιτυχία η  ενημερωτική παρουσίαση από την ΑΒΒ και τον Σύνδεσμο Ηλεκτρολόγων Πρέβεζας

Πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 12 Ιουνίου 2018 το απόγευμα στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Πρέβεζας ,τεχνική παρουσίαση για τις πρώτες βοήθειες στα ηλεκτρικά ατυχήματα και το καινοτόμο σύστημα του οικιακού αυτοματισμού ABB-free@home από την ΑΒΒ  σε συνεργασία με τον  Σύνδεσμο Ηλεκτρολόγων Πρέβεζας.

Την εκδήλωση άνοιξε ο  Μηχανικός πωλήσεων  της ΑΒΒ Αλέξανδρος Παπαϊωάννου που έκανε μια παρουσίαση της  ΑΒΒ , μιας  ηγετικής εταιρείας στον τομέα της ενέργειας και του αυτοματισμού.

Στην παρουσίαση των πρώτων βοηθειών στα ηλεκτρικά ατυχήματα ο κ.Σπύρος Ζώχιος ο υπεύθυνος της ΑΒΒ στον τομέα της ενημέρωσης ,αναφέρθηκε στην επίδραση του ηλεκτρικού ρεύματος στο ανθρώπινο σώμα και την αλληλουχία των κινήσεων που πρέπει να  γίνουν. Το κάθε περιστατικό διαφέρει , πρέπει να υπάρχει ενημέρωση για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε είτε  ένα ελαφρύ περιστατικό , είτε όταν ο πάσχον δεν αναπνέει  με την Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ)  να  τον διατηρήσουμε εν ζωή μέχρι να έρθει ιατρική βοήθεια.

Στο δεύτερο μέρος της παρουσίασης ο κ. Φώτης Καλούδης περιέγραψε το σύστημα οικιακού αυτοματισμού ABB -free@home , τις δυνατότητες του και τις λειτουγίες που μπορεί να κάνει στο σπίτι ή στον επαγγελματικό χώρο.

Ευχαριστούμε την ΑΒΒ και τους συνεργάτες της για την ενημερωτική και ιδιαίτερα χρήσιμη παρουσίαση και το Επιμελητήριο Πρέβεζας για την  ευγενική παραχώρηση της αίθουσας