Παράνομοι ηλεκτρολόγοι στην Πρέβεζα-Δελτίο τύπου

Παράνομοι ηλεκτρολόγοι στην Πρέβεζα-Δελτίο τύπου

  Δελτίο Τύπου του Συνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Π.Ε .Πρέβεζας

Σήμερα 11-3-2016  και ώρα  9,30 π.μ. , σε οικοδομή στην περιοχή Φαναρίου Πρέβεζας , μετά απο καταγγελία και τη συνδρομή του  Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Πρέβεζας, καταγράφτηκαν απο την αστυνομικούς τους τοπικού τμήματος Καναλλακίου δύο άτομα να εκτελούν ηλεκτρολογικές εργασίες χωρίς την κατοχή νόμιμης άδειας ηλεκτρολόγου .

Το ένα άτομο, ο Ν.Ι. δήλωσε και επέδειξε στο αστυνομικό όργανο την άδεια που κατέχει ως τεχνίτης ηλεκτρολόγος , ο νόμος  όμως δεν του δίνει το δικαίωμα να εκτελεί ηλεκτρολογικές εργασίες, χωρίς επίβλεψη και δεν ήταν παρόν ο επιβλέπων μηχανικός .

Το έτερο άτομο ,ο Ν.Χ. δεν κατείχε καμία άδεια και συνεπώς δεν είχε δικαίωμα και αυτός να εκτελεί ηλεκτρολογικές εργασίες.Το συμβάν καταγράφηκε απο την Αστυνομία και θα ακολουθήσει την νόμιμη όδο.

Επιπροσθέτως , διαπιστώθηκε απο τον Πρόεδρο Σταύρου Κων/νο, η αποξήλωση της διάταξης των μετρητών του ΔΕΔΔΗΕ, γεγονός άκρως επικίνδυνο, όχι μόνο για τους εργαζόμενους στην οικοδομή , αλλά και για όποιον διέρχονταν στο σημείο .Συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ προσήλθε στο χώρο άμεσα και διέκοψε την παροχή του ρεύματος , αποξηλώνοντας τους μετρητές, λόγω της πολύ μεγάλης επικινδυνότητας  για πρόκληση ατυχήματος .

Ο Σύνδεσμος μας  θα πράξει τα δέοντα  , μέσω της νομίμου οδού  για να περιορίσει ,αν όχι εξαλείψει αυτή τη σύγχρονη μάστιγα τους λαθρεγκαταστάτες .

αποξηλωμένοι μετρητές καναλλακι ν2αποξηλωμένοι μετρητες καναλλακι