Παράνομοι ηλεκτρολόγοι στην Πρέβεζα- Διαπιστώθηκε απο αστυνομικά όργανα οτι δύο αδέρφια σε υπο κατασκευή καντίνα στην παραλία Μονολιθίου εκτελούσαν ηλεκτρολογικές εργασίες

Παράνομοι ηλεκτρολόγοι στην Πρέβεζα- Διαπιστώθηκε απο αστυνομικά όργανα οτι δύο αδέρφια σε υπο κατασκευή καντίνα στην παραλία Μονολιθίου εκτελούσαν ηλεκτρολογικές εργασίες

Την Δευτέρα 25-5-2015 το μεσημέρι, ύστερα απο καταγγελία στο Σύλλογο μας για παράνομες ηλεκτρολογικές εργασίες απο άτομα που δεν έχουν την κατάλληλη άδεια και φορολογικά στοιχεία , σε υπο κατασκευή καντίνα στο Μονολίθι , μετέβει στο σημείο ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ηλεκτρολόγων κ.Σταύρου με τη συνοδεία αστυνομικών οργάνων.

Ευρέθησαν δύο άτομα αδέρφια τα οποία δήλωσαν στα αστυνομικά όργανα ότι δεν διαθέτουν φορολογικά και ασφαλιστικά στοιχεία για τις ηλεκτρολογικές εργασίες που εκτελούν. Ο ένας δε επέδειξε άδεια  η οποία δεν του δίνει το νόμιμο δικαίωμα να κατασκευάζει ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις  δηλαδή ενεργεί παράνομα .

Τα αστυνομικά όργανα κατέγραψαν τα στοιχεία τους και θα ακολουθηθεί η νόμιμη οδός , σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και θα διαβιβαστούν όπως δεσμεύτηκαν στην σύσκεψη με τον Αντιπεριφερειάρχη κ.Ιωάννου για την επιβολή των σχετικών κυρώσεων απο όλους τους εμπλεκόμενους φορείς που παρεβρέθηκαν και στην σύσκεψη.

Τα συγκεκριμένα άτομα είναι γνωστά για την δραστηριότητα τους στην περιοχή Φαναρίου  και ο Σύλλογος Ηλεκτρολόγων ήταν ενήμερος.

Ο Πρόεδρος μας δήλωσε ότι ύστερα απο ερώτηση του αν αγνοούν ότι απαγορεύεται να παρέχουν αυτές τις υπηρεσίες είπαν ότι έχουν ενημερωθεί απο το ραδιοφωνικό σπότ  και για τις ενέργειες  που γίνονται απο την πλευρά του Συλλόγου και τις αγνοούν.

Η παράνομη  ηλεκτρολογική εργασία στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας θα σταματήσει και οι καταγγελίες θα συνεχίσουν με αμείωτο ρυθμό .