Εμπιστευτείτε την ασφάλεια της ηλεκτρικής σας εγκατάστασης στους ειδικούς

Εμπιστευτείτε την ασφάλεια της ηλεκτρικής σας εγκατάστασης στους ειδικούς

αδειούχος ηλεκτρολογοςΗ ηλεκτρική ενέργεια είναι κοινωνικό αγαθό ζωτικής σημασίας και είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το σύγχρονο τρόπο ζωής.

Επειδή,  όλες οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις αλληλεπιδρούν μεταξύ τους και η άδηλη – καμιά φορά – δυσλειτουργία της μιας ,θέτει σε θανάσιμο κίνδυνο τους χρήστες της άλλης, η καλή κατασκευή των εγκαταστάσεων  ,είναι θέμα υψίστης σημασίας.

Η οργανωμένη πολιτεία  όπως οφείλει ,έχει επιβάλει  κανόνες ασφαλούς κατασκευής των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, επιπλέον, εκπαιδεύει στελέχη με πιστοποιημένα προσόντα για την κατασκευή των εγκαταστάσεων (αδειούχους ηλεκτρολόγους εγκαταστάτες) και  φροντίζει για την συνεχή επιμόρφωση τους  .

Ο αδειούχος  πιστοποιημένος ηλεκτρολόγος, έχει σπουδάσει και αποκτήσει γνώσεις  για να αποκτήσει την άδεια του ,κυρίως όμως  αποκτήσει εμπειρία μέσα από την ενασχόληση  και τριβή με το αντικείμενο .Ακόμα και αν είναι νέος ηλεκτρολόγος , έχει περάσει από όλα τα στάδια της οικοδομής αποκομίζοντας  πολύτιμες γνώσεις ,επιπλέον μέσα από τα σεμινάρια και την προσαρμογή στις νέες τεχνολογίες , αποτελεί έναν σύγχρονο  επαγγελματία στο είδος του.

Οι σύγχρονες ανάγκες επιτάσουν την προσαρμογή  του ηλεκτρολόγου, διότι οι εποχές όπου ο ηλεκτρολόγος  με την κατοχή 2-3 εργαλείων έκανε τη δουλειά του , έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Ο σύγχρονος ηλεκτρολόγος πλέον κατέχει , εργαλεία δουλειάς όπως , θερμικές κάμερες , μηχανήματα για να «βλέπει » μέσα στον τοίχο, μηχανήματα κοπής τοίχου χωρίς σκόνη , υπολογιστή για να χειρίζεται αυτοματισμούς  οικιών και επαγγελματικών χώρων , ειδικά μηχανήματα μετρήσεων (αντίσταση  γείωσης , μόνωσης , βρόγχου σφάλματος κ.α ) και πάρα πολλά άλλα που  προσομοιάζει τον τεχνικό ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Εμπιστευτείτε την ασφάλεια της ηλεκτρικής σας εγκατάστασης  στον πιστοποιημένο ,αδειούχο νόμιμο ηλεκτρολόγο  και μην ξεχνάτε ότι αν επιλέξετε για τις ηλεκτρολογικές σας εργασίες  άτομα που δεν έχουν την κατάλληλη άδεια και τα απαραίτητα φορολογικά στοιχεία σύμφωνα με το νόμο, έχετε και εσείς ευθύνη

Επιτρέπετε η αντιγραφή μέρους ή όλου του άρθρου εφόσον αναγράφεται η πηγή.