Γιατί χάλασε το πολύπριζο μου ; έβαλα μόνο το φουρνάκι, το ψυγείο και έναν καταψύκτη

Γιατί χάλασε το πολύπριζο μου ; έβαλα μόνο το φουρνάκι, το ψυγείο και έναν καταψύκτη

Μπορεί να φαντάζει απίθανο , όμως μου έχει συμβεί και μάλιστα η ερώτηση ήταν συγκεκριμένα  : γιατί πολύπριζα απλάχάλασε  το πολύπριζο μου αφού δεν είχα  βάλει και τίποτα , το φουρνάκι, το ψυγείο και έναν καταψύκτη στην αποθήκη!!!

Η απάντηση που έδωσα στον πελάτη ήταν ότι ευτυχώς που απλώς  σταμάτησε να δουλεύει και δεν πήρε φωτιά με απρόβλεπτες συνέπειες για τον ίδιο  και την περιουσία του .

Το κάθε πολύπριζο, ακόμα και αν  είναι ακριβό και  έχει την πιστοποίηση C.E. δεν  σημαίνει ότι αντέχει όσες συσκευές θέλουμε εμείς να του βάλουμε,  ελλείψει  αρκετών πριζών στην κουζίνα . Ανάλογα με τα Αμπέρ που αναγράφει πάνω  μπορούμε να βάλουμε τις ανάλογες μικροσυσκευές.

Επειδή ένα πολύπριζο έχει 6 θέσεις δεν σημαίνει ότι μπορούμε να τοποθετήσουμε  οτιδήποτε σε αυτό,   πολυπριζα φορτωμενα 3

Το φουρνάκι απο μόνο του  θέλει ξεχωριστή πρίζα , το ίδιο και ο καταψύκτης . Οι συσκευές  όπως μιξεράκι για καφέ , βραστήρας ,καφετιέρα , τοστιέρα κ.α μικροσυσκευές μπορούν να τοποθετηθούν όλες μαζί στο πολύπριζο χωρίς κανένα κίνδυνο .

Περισσότερα για τις προεκτάσεις και τα πολύπριζα  και τί πρέπει να προσέχουμε στο άρθροΠρεκτάσεις ρεύματος-  ταφ- πολύπριζα